Περισσότερα για το Photo Booth Fun

 

Περισσότερα για το Photo Booth Fun

Τι είναι το Mirror Photo Booth

Το mirror photobooth ή καθρέφτης photobooth είναι η νέα συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα της φωτογράφισης καλεσμένων. Θα το συναντήσετε σε γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Αποτελείται από ένα photobooth μέσα σε ένα καθρέφτη,βρίσκεται στη διάθεσή σας για το αρτιότερο αποτέλεσμα λήψεων με photobooth και άμεσης εκτύπωσης.Δίνει στους καλεσμένους σας τη δυνατότητα να ποζάρουν για ένα τέλειο αποτέλεσμα και διαθέτει το ιδανικό μέγεθος για φωτογραφίες πολλών ατόμων που θα σας ενθουσιάσουν. Το σημαντικό πλεονέκτημα του mirror photobooth είναι η εντυπωσιακή του εμφάνιση που θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας και θα προσφέρει  τη δυνατότητα για συναρπαστικές ομαδικές φωτογραφίες.

To mirror photobooth καθρέφτης είναι νέο, διαφορετικό και φανερά εθιστικό.

Τι είναι το classic photobooth

 Το classic photobooth είναι ένα photobooth που ανήκει στην κατηγορία των open photo booths .To classic photobooth είναι ιδανικό για κάθε είδους event, γάμους, βαπτίσεις και parties και η τιμή του είναι ασυναγώνιστη. Οι λάτρεις της κομψότητας και της απλότητας  το προτιμούν!

 

Πού απευθύνονται το photobooth

 To photobooth απευθύνεται σε καλεσμένους ανεξαρτήτως ηλικίας και εξασφαλίζει μια αναμνηστική φωτογραφία στο δευτερόλεπτο σε όποιον έχει το κέφι, την τρέλα και το θάρρος να ποζάρει. Απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να εμπλουτίσουν το γάμο τους ή τη βάπτισή τους με μια πρωτότυπη ιδέα κάνοντας το event τους ξεχωριστό. Το mirror photobooth τοποθετείται σε εγκαίνια καταστημάτων , εταιρικές εκδηλώσεις, παιδότοπους, γενέθλια  και σχολικούς χορούς.

 Τα μηχανήματα της Photoboothfun προσφέρουν την τέλεια ανάλυση και επεξεργασία σε διάφορα concepts κλασσικά και ασπρόμαυρα. Απίθανα ψηφιακά emojis, live props, άμεση ανταπόκριση στα social media και εξατομικευμένο design σε μονές, διπλές και τριπλές φωτογραφίες.

* Photobooth σε κτήματα

Άμεση συνεργασία και παροχή mirror photo booth και classic photobooth στην Αθήνα σε χώρους δεξιώσεων και διασκέδασης, ενοικίαση photobooth και πώληση μηχανημάτων .  

 

 

Γιατί Photoboothfun

Για μια ολόκληρη γενιά που λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και να ποζάρει (selfie), να ανεβάζει στο Instagram και στο Facebook η Photoboothfun ήρθε να προσφέρει σύγχρονα μηχανήματα mirror και classic photobooth. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του photobooth και της φωτογράφισης μάς κάνει ξεχωριστούς ώστε να μας εμπιστευτείτε για να ικανοποιήσουμε με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό τις επιθυμίες σας.

Πως δουλεύει

Οι καλεσμένοι, βλέπουν την αντανάκλασή τους στον καθρέπτη και με τη βοήθεια των video animations  καθοδηγούνται να αγγίξουν την οθόνη και να επιλέξουν το είδος φωτογραφίας που επιθυμούν. Τους δίνεται στη συνέχεια η δυνατότητα να βάλουν την υπογραφή τους και να επιλέξουν από την μεγάλη ποικιλία emojis!!! Επίσης μπορούν να στείλουν απευθείας στο e-mail τους την φωτογραφία τους πριν εκτυπωθεί.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι παρών σε όλη τη διάρκεια του event σας. Σκοπός του  να εξυπηρετεί και να καθοδηγεί τους καλεσμένους σας, ώστε να βγάλουν την τέλεια λήψη και να παραλάβουν άμεσα την εκτυπωμένη φωτογραφία τους.   

Άμεση Εκτύπωση

Η ενσωματωμένη, υψηλής ανάλυσης κάμερα (DSLR), σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εκτυπωτή, παρέχουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στους καλεσμένους σας.

    

PROPS

Funny photobooth props

Επίλεξε από τη μεγάλη ποικιλία από props που είναι διαθέσιμα για κάθε περίσταση. Πόζαρε με ψεύτικα γυαλιά, μουστάκια, μάσκες, κάνε τη φωτογραφία σου πιο διασκεδαστική και απογείωσε το party σου!

PROPS

Email

Μέσω sharing station υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής της φωτογραφίας σας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Υπέγραψε/Αφιέρωσε

Βάλε την υπογραφή σου με το χρώμα της επιλογής σου, κάνε την αφιέρωσή σου, πρόσθεσε τα πιο fun emoji και αποτύπωσε το μήνυμά σου κάνοντας τη φωτογραφία σου μοναδική.