Περισσότερα για το Photo Booth Fun

 

Περισσότερα για το Photo Booth Fun

Τι είναι το Mirror Photo Booth

Το mirror photo booth ή αλλιώς ο καθρέφτης photobooth  είναι η νέα συναρπαστική μόδα στο τομέα της φωτογράφισης καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Περιλαμβάνει ένα photobooth, μέσα σε ένα μαγικό καθρέφτη και επιτρέπει στον καλεσμένο να ποζάρει και να βλέπει τον εαυτό του για την τέλεια λήψη. Το πλεονέκτημα του mirror photobooth είναι ότι η επιβλητική του παρουσία καθηλώνει τους καλεσμένους σας και προσφέρει , λόγω design, τη δυνατότητα για συναρπαστικές ομαδικές φωτογραφήσεις.

Τι είναι το classic photobooth

 Το classic photobooth είναι ένα πανέμορφο και ευέλικτο με άπειρες δυνατότητες photobooth με πραγματικές διαστάσεις 1.70 * 50 cm .Ανήκει στην κατηγορία των open photo booths και επιτρέπει σχεδόν ολόσωμες φωτογραφίες για άρτιο αποτέλεσμα.To photobooth είναι ιδανικό για κάθε είδους event, για γάμους, βαπτίσεις κέντρα και κτήματα και η τιμή του ασυναγώνιστη.  Οι λάτρεις της κομψότητας και της απλότητας θα το προτιμήσουν…

Πού απευθύνεται

 To photobooth απευθύνεται σε καλεσμένους ανεξαρτήτου ηλικίας και εξασφαλίζει μία αναμνηστική φωτογραφία στο δευτερόλεπτο σε όποιον φιλόδοξο έχει το κέφι την τρέλα και το θάρρος να ποζάρει. Απευθύνεται φυσικά σε εσάς που θέλετε να απογειώσετε το event σας , σε κουμπάρους που θέλουν να σας κάνουν έκπληξη σε νονούς και νονές. Τοποθετείτε επίσης το mirror photobooth σε εγκαίνια καταστημάτων , εταιρικές εκδηλώσεις, παιδότοπους σε μόνιμη ή κατά παραγγελία βάση, γενέθλια βαπτίσεις και σχολικούς χορούς.

°ΚΤΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ Άμεση και έμμεση συνεργασία με παροχή mirror photo booth με όλα τα κτήματα στην Αθήνα σε χονδρική τιμή ,ενοικίαση , επινοικίαση και πώληση μηχανημάτων  . 

 Τα μηχανήματα της Photoboothfun προσφέρουν την τέλεια ανάλυση και επεξεργασία σε διάφορα concept κλασσικά και ασπρόμαυρα με απίθανα ψηφιακά emojis, live props και άμεση ανταπόκριση με τα social media. 

Γιατί Photoboothfun

Για μια ολόκληρη γενιά που λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και να ποζάρει (selfie), να ανεβάζει στο Instagram και στο Facebook η PHOTOBOOTHFUN ήρθε να προσφέρει το κατάλληλο εργαλείο μέσω του mirror photobooth και του classic photobooth. Το προσωπικό μας αξιολογείτε από τα πλέον έμπειρα στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά σε όλη την διαδικασία με κέφι και σεβασμό.

Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όπου ελκύει τους καλεσμένους σας να διασκεδάσουν μαζί του και να τους κάνει να βγάλουν την πιο χαρούμενη, αστεία φωτογραφία, είτε πρόκειται για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις ή προσωπικά party.

To mirror photobooth είναι νέο, διαφορετικό και φανερά εθιστικό.

Πως δουλεύει

Οι καλεσμένοι, βλέπουν την αντανάκλαση τους στον καθρέπτη και με τη βοήθεια των video animations, καθοδηγούνται να αγγίξουν τον καθρέπτη, να επιλέξουν το είδος φωτογραφίας που επιθυμούν, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να βάλουν την υπογραφή τους και να επιλέξουν από την μεγάλη ποικιλία emoji’s!

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι παρών σε όλη τη διάρκεια του event σας, για να εξυπηρετεί και καθοδηγεί τους καλεσμένους σας ώστε να βγάλουν την τέλεια λήψη και να παραλάβουν άμεσα την εκτυπωμένη φωτογραφία τους.   

Άμεση Εκτύπωση

Η ενσωματωμένη, υψηλής ανάλυσης κάμερα (DSLR), σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εκτυπωτή , παρέχουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στους καλεσμένους σας.

Funny props

Επέλεξε από τη μεγάλη ποικιλία από props που είναι διαθέσιμα για κάθε περίσταση. Πόζαρε με ψεύτικα γυαλιά, μουστάκια, μάσκες, κάνε τη φωτογραφία σου πιο διασκεδαστική και απογείωσε το party σου!

Email

Μέσω sharing station, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής της φωτογραφίας σας, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Υπέγραψε/Αφιέρωσε

Βάλε την υπογραφή σου με το χρώμα της επιλογής σου, κάνε την αφιέρωσή σου, πρόσθεσε τα πιο fun emoji και αποτύπωσε το μήνυμά σου κάνοντας τη φωτογραφία σου μοναδική.