Περισσότερα για το Photo Booth Fun

 

Περισσότερα για το Photo Booth Fun

Τι είναι το Mirror Photo Booth

Το επιβλητικό mirror photobooth ή καθρέφτης photobooth είναι η νέα συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα της φωτογράφισης καλεσμένων. Θα τον αναγνωρίσετε σε γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Αποτελείται από ένα photobooth υψίστης ταχύτητας και τεχνολογίας , μέσα σε έναν γιγαντιαίο καθρέφτη. Βρίσκεται στη διάθεσή σας για το αρτιότερο αποτέλεσμα λήψεων με photobooth και επί τόπου εκτύπωσης. Δίνει στους καλεσμένους σας τη δυνατότητα να ποζάρουν για το τέλειο αποτέλεσμα και διαθέτει το ιδανικό μέγεθος για φωτογραφίες πολλών ατόμων που θα σας ενθουσιάσουν. Το σημαντικό πλεονέκτημα του mirror photobooth με λίγα λόγια είναι ότι η μεγαλειώδης της παρουσίας καθηλώνει τους καλεσμένους σας και προσφέρει , λόγω design, τη δυνατότητα για συναρπαστικές ομαδικές φωτογραφίες.

 

Mirror Photobooth

Τι είναι το classic photobooth

 Το classic photobooth είναι ένα πανέμορφο και ευέλικτο με άπειρες δυνατότητες photobooth με πραγματικές διαστάσεις 1.70 * 50 cm. Ανήκει στην κατηγορία των open photo booths και επιτρέπει σχεδόν ολόσωμες φωτογραφίες για άρτιο αποτέλεσμα .To photobooth είναι ιδανικό για κάθε είδους event, για γάμους, βαπτίσεις και κτήματα και η τιμή του είναι ασυναγώνιστη. Οι λάτριες της κομψότητας και της απλότητας που το προτιμήσουν…

Θάλαμος φωτογράφησης Classic Photobooth

Πού απευθύνονται τα photobooths

 

 To photobooth απευθύνεται σε καλεσμένους ανεξαρτήτου ηλικίας και εξασφαλίζει μια αναμνηστική φωτογραφία στο δευτερόλεπτο σε όποιον φιλόδοξο έχει το κέφι την τρέλα και το θάρρος να ποζάρει. Απευθύνεται φυσικά σε ζευγάρια που θέλουν να εμπλουτίσουν το γάμο τους ή τη βάπτιση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο event τους. Πολλές φορές την πρωτοβουλία ενοικίασης ενός photobooth παίρνουν οι κουμπάροι και οι νονές του μυστηρίου. Τοποθετείτε επίσης το mirror photobooth σε εγκαίνια καταστημάτων , εταιρικές εκδηλώσεις, παιδότοπους σε μόνιμη ή κατά παραγγελία βάση, γενέθλια σε σπίτι και σχολικούς χορούς .

* Photobooth σε κτήμα . Άμεση συνεργασία και παροχή mirror photo booth και classic photobooth στην Αθήνα . Κτήματα χώρων δεξιώσεων και διασκέδασης σε χονδρική τιμή , ενοικίαση photobooth και πώληση μηχανημάτων . 

 Τα μηχανήματα της P hotoboothfun προσφέρουν την τέλεια ανάλυση και επεξεργασία σε διάφορα concept κλασσικά και ασπρόμαυρα. Απίθανα ψηφιακά emojis, live props και άμεση ανταπόκριση με τα social media και τελευταίου design μονές διπλές και τριπλές φωτογραφίες.

 

 

Γιατί Photoboothfun

Για μια ολόκληρη γενιά που λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και να ποζάρει (selfie), να ανεβάζει στο Instagram και στο Facebook η PHOTOBOOTHFUN ήρθε να προσφέρει το κατάλληλο εργαλείο μέσω του mirror photobooth και του classic photobooth. Το προσωπικό μας αξιολογείτε από τα πλέον έμπειρα στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά σε όλη την διαδικασία με κέφι και επαγγελματισμό.

To mirror photobooth καθρέφτης είναι νέο, διαφορετικό και φανερά εθιστικό.

Πως δουλεύει

Οι καλεσμένοι, βλέπουν την αντανάκλαση τους στον καθρέπτη και με τη βοήθεια των video animations  καθοδηγούνται να αγγίξουν την οθόνη και να επιλέξουν το είδος φωτογραφίας που επιθυμούν. Τους δίνεται στη συνέχεια η δυνατότητα να βάλουν την υπογραφή τους και να επιλέξουν από την μεγάλη ποικιλία emoji’s!!! Επίσης μπορούν να στείλουν απευθείας στο mail τους την φωτογραφία τους πριν εκτυπωθεί.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας είναι παρών σε όλη τη διάρκεια του event σας. Σκοπός του  να εξυπηρετεί και να καθοδηγεί τους καλεσμένους σας ώστε να βγάλουν την τέλεια λήψη και να παραλάβουν άμεσα την εκτυπωμένη φωτογραφία τους.   

Άμεση Εκτύπωση

Η ενσωματωμένη, υψηλής ανάλυσης κάμερα (DSLR), σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εκτυπωτή, παρέχουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στους καλεσμένους σας.

Funny photobooth props

Επέλεξε από τη μεγάλη ποικιλία από props που είναι διαθέσιμα για κάθε περίσταση. Πόζαρε με ψεύτικα γυαλιά, μουστάκια, μάσκες, κάνε τη φωτογραφία σου πιο διασκεδαστική και απογείωσε το party σου!

βιβλιο ευχών photobooth

Email

Μέσω sharing station, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής της φωτογραφίας σας, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Υπέγραψε/Αφιέρωσε

Βάλε την υπογραφή σου με το χρώμα της επιλογής σου, κάνε την αφιέρωσή σου, πρόσθεσε τα πιο fun emoji και αποτύπωσε το μήνυμά σου κάνοντας τη φωτογραφία σου μοναδική.